Elhelyezkedés

Hotel Regnum Residence – Address: H-1027 Budapest, Ganz u. 8.

Négycsillagos szállodánk a Ganz és a Királyfürdő utca sarkán helyezkedik el, csupán két háztömbnyire a Duna-parttól.
A Hotel Regnum Residence 23 km-re található Ferihegytől, néhány lépésnyire Európa leghosszabb villamos vonalától, a 4-es és 6-os villamostól, továbbá három háztömbnyire a 2-es metró Batthyány téri megállójától, amivel a Belváros néhány perc alatt elérhető.

A Hotel Regnum Residence kiváló kiindulópontot jelent az összes városba vezető úthoz, akár turistaként, akár üzletemberként választotta szállodánkat. 15 percnyi sétára található a világörökség részeként számon tartott Budai várnegyed és a Lánchíd, de rövid utazás után elérhető a Parlament, valamint Budapest pénzügyi, turisztikai és bevásárló központjai is.

Környék

Budapest méltán híres a fürdőiről, szállodánk közvetlen szomszédságában helyezkedik el a Király Fürdő, ami egyike az eredeti formájában megmaradt török fürdőknek. A szálloda melletti park a pihenni vágyók nyugalmát garantálja, míg a közelben lévő irodaházak, követségek és közigazgatási intézmények az üzleti utazók számára teszik vonzóvá a Hotel Regnum Residence elhelyezkedését.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓ

Legközelebbi tömegközlekedési eszköz: 109 busz, megállója 100 méterre van a szálloda épületétől

Legközelebbi földalatti vonal: M2, piros vonal ’Batthyány tér’ állomás, ami 600 méterre található, ezzel 1 megálló a Parlament és 2 megálló a belvárosi sétálóövezet.

Legközelebbi villamos megálló: 4-es és 6-os villamos, kb. 550 méterre található, amivel a város bármelyik pontja könnyen megközelíthető

Megközelítés a Ferihegyről: 23km

  • Taxival: Amennyiben taxival szeretne eljutni hozzánk, rendelje azt tőlünk, és az érkezésekor a reptérnél fogja várni Önt! A taxi közvetlenül a szállodánkhoz hozza.
  • Menetrendszerű reptéri járattal: Hasonlóan a reptérnél várja Önt az ‘Airport Minibus’ elnevezésű mikrobusz. Jegyeket a helyszínen, a terminálok irodáiban válthat.
  • Tömegközlekedéssel: Budapest Ferihegy Reptér tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A városközpont (Deák Ferenc tér) a Reptérről a 100E busszal érhető el (menetjegy a buszon vásárolható meg). Az utasok a Reptérről a 200E-s busszal, előre megvásárolt vonaljeggyel utazhatnak a Kőbánya-Kispest állomáshoz, aztán a 3-as metróval (kék vonalon) a Deák Ferenc tér megállóig. Onnan a piros vonalra átszállva a második megálló a Batthyány tér, ahonnan néhány perces séta után elérhető a szálloda.

Privacy Policy Settings